To je to što me zanima!

Igrali picigin na krovu auta u vožnji i osvojili dron Phantom

Jovica Kozlica (33) s prijateljima čitavu godinu igra picigin. Tako je došao na ideju da snime video za 24sata. Piciginaši su video snimili u splitskoj Kopilici, na periferiji grada, i to u dijelu gdje nema stanara
Vidi originalni članak

Jovica Kozlica iz Splita dobitnik je DJI Phantom 3 4K drona. Kozlica je zajedno sa svojim prijateljima piciginašima snimio najbolji u konkurenciji nekoliko tisuća videa.

Ekipa “piciginaša” s Bačvica zajedno s idejnim tvorcem Kozlicom snimila je video u kojem igraju picigin na automobilima u vožnji. Vozači auto voze u krug, dok ostali sjede na krovovima i dodavaju se oguljenom lopticom za tenis.

Kozlica je naravno bio oduševljen dobitkom drona.

- Pa naravno, i ja i svi moji prijatelji. Iako, da budem iskren, još ga nisam stigao ni isprobati - rekao nam je Kozlica te otkrio kako mu je uopće palo na pamet snimiti takav video:

- Slučajno, ali znao sam da mora biti nešto vezano s piciginom. Mi igramo picigin na Bačvicama cijele godine, i to toliko da se zezamo da nismo normalni. Igrali smo picigin i na snijegu, na modrom jezeru, na ušću Neretve, ma svugdje. I tako mi je pala na pamet ideja o piciginu na automobilima. Inače, piciginaši su video snimili u splitskoj Kopilici, na periferiji grada, i to u dijelu gdje nema stambenih zgrada.

Nakon što je Kozlica dobio dron, piciginaši su se našalili i zaključili da je to jedino mjesto gdje će Kozlica moći koristiti dron, s obzirom na to da naš zakon ne dopušta primicanje dronom na daljinu manju od 300 metara od ljudi. Želite li i vi osvojiti dron, šaljite zanimljive snimke do 2. listopada.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare