Obavijesti

News

Komentari 0

Igrali picigin na krovu auta u vožnji i osvojili dron Phantom

Igrali picigin na krovu auta u vožnji i osvojili dron Phantom
2

Jovica Kozlica (33) s prijateljima čitavu godinu igra picigin. Tako je došao na ideju da snime video za 24sata. Piciginaši su video snimili u splitskoj Kopilici, na periferiji grada, i to u dijelu gdje nema stanara

VIDEO

Jovica Kozlica iz Splita dobitnik je DJI Phantom 3 4K drona. Kozlica je zajedno sa svojim prijateljima piciginašima snimio najbolji u konkurenciji nekoliko tisuća videa.

Ekipa “piciginaša” s Bačvica zajedno s idejnim tvorcem Kozlicom snimila je video u kojem igraju picigin na automobilima u vožnji. Vozači auto voze u krug, dok ostali sjede na krovovima i dodavaju se oguljenom lopticom za tenis.

Kozlica je naravno bio oduševljen dobitkom drona.

- Pa naravno, i ja i svi moji prijatelji. Iako, da budem iskren, još ga nisam stigao ni isprobati - rekao nam je Kozlica te otkrio kako mu je uopće palo na pamet snimiti takav video:

- Slučajno, ali znao sam da mora biti nešto vezano s piciginom. Mi igramo picigin na Bačvicama cijele godine, i to toliko da se zezamo da nismo normalni. Igrali smo picigin i na snijegu, na modrom jezeru, na ušću Neretve, ma svugdje. I tako mi je pala na pamet ideja o piciginu na automobilima. Inače, piciginaši su video snimili u splitskoj Kopilici, na periferiji grada, i to u dijelu gdje nema stambenih zgrada.

Nakon što je Kozlica dobio dron, piciginaši su se našalili i zaključili da je to jedino mjesto gdje će Kozlica moći koristiti dron, s obzirom na to da naš zakon ne dopušta primicanje dronom na daljinu manju od 300 metara od ljudi. Želite li i vi osvojiti dron, šaljite zanimljive snimke do 2. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici