To je to što me zanima!

Igrao 20 godina iste brojeve pa osvojio više od tri milijuna kn

Anonimni dobitnik isto tako je priznao kako nije oka sklopio od uzbuđenja, a razmišljao je i o tome kako će mu se isplatiti novac s obzirom na to da baš i nema povjerenja u Internet
Vidi originalni članak

Rijeka je nedavno dobila još jednog milijunaša. Sretni dobitnik osvojio je na Lotu više od tri milijuna kuna, točnije 3.225.284,27 kuna. Anonimni muškarac pogodio je 6+1, a to je saznao nakon što je aktivirao HL Bona kako bi mogao ponovo odigrati Loto 7 i EuroJackpot, piše Novi list

Isprva nije mogao vjerovati da je osvojio iznos pa je tako provjeravao nekoliko puta uplaćene i dobitne kombinacije. Dobitnik je isto tako priznao kako nije oka sklopio od uzbuđenja, a razmišljao je i o tome kako će mu se isplatiti novac s obzirom na to da baš i nema povjerenja u Internet. 

KAKO UŠTEDJETI? Znate li za ove neobične navike vezane za novac diljem svijeta?

- Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje 'bacanje udice u bunar' - izjavio je anonimni dobitnik te dodao kako će iznos potrošiti na puno malih stvari od kojih se život sastoji te dovršiti kuću. 

- Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća - pa ovo je igra na sreću, zar ne! Nastavljam se igrati - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Selo_malo 06.05.2020.

    A mi već 30 godina biramo istu političku ekipicu, pa još ništa vrijedno nismo dobili....

  • Hr385 05.05.2020.

    Ako si dobio, ako ovo nije patka za naivce da brže bolje uplaćuju, sretno ti bilo. I ja sam iz Ri, ispuni sve želje koje si htio, a nisi si mogao priuštiti zbog novca. Kuća, apartman, auto, putovanja (kad završi korona)...Pripomogni malo svojima i svi sretni i zadovoljni. Jednom se živi, a živi se od uspomena. Pamet u glavu, troši, ne štedi previše i čestitke🎉🤑🎉👏🤩.

  • Baraba 8 05.05.2020.

    Pa.. Valjda je dobil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare