To je to što me zanima!

Ilije i dalje nema: 'Od mene je tražio vode, bio je iscrpljen'. Kćer: 'Mog oca traže tri policije'

Njemu se očito sve okrenulo, ne razumijem zašto nekome ne pokaže osobni dokument kako bi se identificirao. Bojim se da je sve izgubio, strahuje Valentina koja danima traži oca
Vidi originalni članak

Potraga za Ilijom Vrdoljakom (72) iz Slavonskom Broda još uvijek traje. Iz svoje kuće otišao je u četvrtak. Snimke nadzornih kamera do kojih je došla njegova kćer Valentina Vrdoljak Jurić, koja zajedno sa svojim suprugom uporno traga za svojim ocem po bosanskoj Posavini, pokazuju da je Vrdoljak viđen u Modriči tog dana i to u kasnim večernjim satima. 

- Oko 22 sata ispred roštiljnice Lazarević od mene je tražio vode i pitao gdje je put za Bosanski Brod. Izgledao je jako umorno i iscrpljeno - rekao je Muamer Softić iz Modriče koji je s Ilijom razgovarao na dan kada je otišao iz Slavonskog Broda u Bosanski Brod. 

SNIMILE GA KAMERE Jeste li ga vidjeli? Otišao je u Bosanski Brod i nestao: 'Rekao je da će se odmah vratiti kući'

- U potragu za mojim ocem uključila se i Federalna policija, oni surađuju sa policijom u RS-u, a svi zajedno koordiniraju s policijom u Hrvatskoj. Moga oca traže tri policije - rekla je kćer Valentina i dodala kako je zabrinuta za zdravlje oca koji nije sa sobom uzeo lijekove. 

- Njemu se očito sve okrenulo, ne razumijem zašto nekome ne pokaže osobni dokument kako bi se identificirao. Bojim se da je sve izgubio - rekla je. 

Obitelj moli sve ako nešto znaju o nestalom Iliji Vrdoljaku da to prijave policiji ili informaciju dostave na e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • x00x 10.08.2022.

    zasto nema tv ekipa tamo ko nedavno u beogradu

  • x00x 10.08.2022.

    di je iz minute u minutu?

  • 10.08.2022.

    ae jučer il prekjučer kći reče da je viđen na putu za odžak a sad u modriči biće did ima dobru kondiciju za vozit bicikli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare