To je to što me zanima!

Iluzorno je očekivati da će zaraženi koronom nositi 'kljun' i na taj način se 'obilježiti'

Nije ovo Japan - ne krasi nas epidemiološka kultura. S čak 40 posto necijepljenih, i kroz antivakserski i antimaskerski pokret, pokazali smo da nam je i solidarnost zadnja rupa na svirali
Vidi originalni članak

U danu kad nas je napustio još jedan kolega - punokrvni novinar Mislav Bago, koji je svoj posao godinama radio potpuno predano - teško je pisati o nekoj drugoj temi, no istodobno je baš trenutak da osvijestimo u kakvim olovnim vremenima živimo. Mnogi su se teško razboljeli i umrli, poput kolege Vladimira Matijanića, mnogi su COVID jedva preživjeli, mnogi ga, nasreću, imali samo u blažem obliku, no svi ćemo, kad jednom ovo prođe, zauvijek pamtiti razdoblje neizvjesnosti - zdravstvene i gospodarske, straha, nesigurnosti... Nitko od nas u ovom nije ostao kakav je nekad bio, a jedan je okom nevidljivi virus stubokom promijenio čitav svijet. Što prije shvatimo da samo u jedinstvu virus možemo zatrti, brže ćemo u tome i uspjeti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • maj 20.08.2022.

    Počela su maltretiranja i vrijeđanja vaksera.Pa više nitko nije cijepljen glupane jer cijepivo više ne djeluje.Zato ste vi vakseri krivi jer se niste cijepili svakih par mjeseci.

  • 20.08.2022.

    Danas kada mnogi robuju internetskim stručnjacima, influencerima i velikim znalcima ne čudi da ja nivo životne i opće kulture u drastičnom padu.

  • Suštinu u prvi plan 20.08.2022.

    Bit će i nesporazuma. FFP2 maske nose i oni koji se žele bolje zaštititi od omikrona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare