To je to što me zanima!

Ima 23 godine i 315 kg: 'Dečko i ja samo razmišljamo o hrani'

Nicole (23) iz američke savezne države Ohio voli ići u kupovinu hrane sa svojim dečkom jer ih to povezuje. Nicole ima dvoje djece, no o njima se teško može brinuti
Vidi originalni članak

Amerikanka teška gotovo 315 kilograma kaže kako voli ići u kupovinu brze i masne hrane sa svojim dečkom jer je to vrijeme kada nešto rade zajedno. Nicole (23), koja ima dvoje djece, dečko Charlie u kolicima gura trgovinom.

Nicole, dok je odrastala, jela je uglavnom brzu hranu, a drugi su ju stalno mobingirali zbog njezine težine. Otkrila je da su joj roditelji ovisnici, a njezini problemi s težinom počeli su s deset godina zbog nesređene obiteljske situacije.

Danas je Nicole teža nego ikad i njezina bi djeca mogla ostati bez majke ako ubrzo nešto ne učini kako bi smršavila. 


- Volim birati i kupovati hranu. I Charlie to voli. Povezuje nas ljubav prema hrani - kaže Nicole, ali priznaje da joj je neugodno dok ljudi bulje u nju i kada zbog svoje težine ne može ući proći kroz neke prostore. 

Jednom su srušili veliku reklamu za čips jer Nicole u kolicima nije mogla proći pored nje. 

- Kada se tako nešto dogodi, uhvati me panika i sve što želim je hrana. Znam i da što prije kupim hranu, prije mogu jesti. Volim izlete u trgovinu jer mogu dobiti što želim - rekla je Nicole, piše Daily Mail. 

 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • 05.03.2017.

    prasica gica

  • Christian Ritter 04.03.2017.

    A kako da razmislja o seksu uz toliku kilazu

  • Provokator2322 03.03.2017.

    vjerovatno zbog hormona

Komentiraj...
Vidi sve komentare