To je to što me zanima!

Ima se: Pepeljaru u BiH platili 5000 kn, kantu čak 6600 kuna

Sve je to dio izložbe otvorene u Sarajevu da bi građani vidjeli koliko je što koštalo proračun. Izložbu je organizirala Američka agencija za međunarodni razvoj
Vidi originalni članak

Rola toaletnog papira za 21 kunu, pepeljara za 5000, kanta za 6600 i jedan ručak za 900 kuna. Sve je to dio izložbe otvorene u Sarajevu da bi građani vidjeli koliko je što koštalo proračun.

Pod nazivom “Mi plaćamo cijenu” organizirala ju je Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i trajat će dva mjeseca. Postavit će ju i u Banja Luci, Mostaru, Doboju, Tuzli, Bihaću, Zenici, Trebinju i Brčkom kako bi građani bolje shvatili sumanuto trošenje novca. Smatraju da su BiH političari duboko povezani s korupcijom te su proračun oštetili za više od dvije milijarde konvertibilnih maraka. Konačan cilj izložbe je nagnati političare da izmijene Zakon o javnim nabavama. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 14.12.2015.

    Razlika je izmađu Bosne i Hrvatske u tome što političari u Bosni lakše kradu nego kod nas. Naši nemaju "materijala" za zamaskirati svoje krađe. Političar u Bosni kada krade i kada ga ulove odmah sve prebaci na nacionalnu i vjersku mržnju. Pa tako Dodik kaže da su Srbi ugroženi, Čović da su Hrvati ugroženi, a Izetbegović da su Bošnjaci ugroženi. I da se tome treba posvetiti pažnja.

  • reptil69 13.12.2015.

    ne pomažu tu javne nabave! sjetite se plastičnih stupića karajem cesta! desni koji imaju zeleno stakalce 100 kn na javnoj nabavi. i onda skuže kako nisu nabavili lijeve s crvenim stakalcem i oni na slobodnoj pogodbi ili po ponudi 500 kn e to je vrh vrhova ipak je ovo drugo zeleno i naravno skuplje , he he

  • 13.12.2015.

    I nisu to baš neke cijene, poslat ćemo im naše stručnjake da poprave tržišnu ekonomiju u susjednoj i prijateljskoj BiH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare