To je to što me zanima!

Ima već 27 godina i dijete, tuži majku da je uzdržava

Nakon što sam se razvela, svoj sam dio stana ostavila sinu i kćeri. Pomagala sam im, plaćala alimentaciju. Mislim da je sada dosta, kaže Jelka
Vidi originalni članak

Marija Žmuk (27) tužila je svoju majku Jelku Rakušu jer želi da je ona i dalje uzdržava. Iako je već odavno punoljetna i ima vanbračno dijete, Marija ništa ne radi i njezina majka smatra kako je vrijeme da konačno prihvati odgovornost za svoje postupke.
- Nakon što sam se razvela, svoj sam dio stana ostavila sinu i kćeri. Pomagala sam im u uzdržavanju, plaćala alimentaciju, a što se tiče kćeri, mislim da je sada dosta. Moja učiteljska plaća je premala - rekla je ogorčena Jelka za Jutarnji list. Njoj je 2008. godine sutkinja Općinskog suda u Sisku presudila da mora uzdržavati kćer. 'Sjeli' su joj na plaću i mjesečno su joj skidali po 1000 kuna. Nakon žalbe na presudu Općinskog suda, Županijski sud u Sisku ukinuo je presudu i vratio predmet na ponovno odlučivanje. Odvjetnik Jelke Rakuše, Antonio Kaleb tražit će zbog svega izuzeće predmetne sutkinje Nataše Ljube Čobanov.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miki-zg 05.12.2009.

    Koja smijurija. Ubij se, ako nisi sposobna živjeti... kuja.

  • Sofi 05.12.2009.

    Ova sutkinja je idiot. Ne razumijem zašto je to dosudila. Ali moram reći - Puno mojih prijatelja ne odgaja djecu u duhu rada. Npr. imaju djecu od 15-16 godina i kad bi djeca mogla raditi preko ljeta i steći neke radne navike i naučiti da novci ne padaju s neba već ih je jako teško zaraditi, oni kažu: \'Ma što će jadna djeca raditi preko ljeta... nek se odmaraju, pa cijelu godinu su išli u školu...\' I tak na kraju dobiju debile, jer djeca ne znaju cijeniti novac, nisu se naučila raditi, i neće raditi. I onda sa 22 godine samo sjede pred televizorom, i teško im je oprati i šalicu od kave, a o kuhanju, pospremanju stana i poslu ne razmišljaju, niti to žele raditi, jer sve očekuju od roditelja!

  • veselica 05.12.2009.

    Dva puta sam pročitala tekst i još ne vjerujem svojim očima da ovako nešto stvarno piše!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare