To je to što me zanima!

'Imam kalašnjikov, popet ću se na zgradu i pucati po svima...'

Nezadovoljan procedurom rješavanja, zaposlenici koja mu se javila rekao je kako u kući ima spremno trideset okvira municije i polovnog kalašnjikova...
Vidi originalni članak

Zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, 58-godišnjaku koji je prijetio djelatnicima jednog ministarstva određen je istražni zatvor, priopćili su iz Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku.

Iz PU šibensko-kninske kažu kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 37-godišnjakinji i 43-godišnjaku. 

Sumnja se da je 58-godišnjak 25. travnja 2018. nazvao jedno ministarstvo povodom podnesenog zahtjeva i, nezadovoljan procedurom rješavanja, zaposlenici koja mu se javila rekao kako u kući ima spremno trideset okvira municije i polovnog kalašnjikova te da će se popeti na zgradu i pucati po svima koji ga budu provocirali, a da to mora napraviti kada bude puno turista u gradu.

Sumnja se i da je istog dana zaposleniku tog ministarstva, koji ga je kontaktirao telefonom zbog prijetnji, ponovio da u kući ima spremnu municiju i kalašnjikov te da će njihovom pravniku izvjesiti srpsku zastavu na kuću, kao i da ima oružje i mora nekog ubiti. 

Njegove riječi su kod oboje zaposlenika navedenog tijela izazvale osjećaj straha i uznemirenosti.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • domoljub029 30.04.2018.

    Mnogo naS JE koji posjedujemo kalašnjikov pa svejedno ne mašemo njime i ne pretimo ljudima

  • kung fu panda 30.04.2018.

    Pa kud po turistima majke ti

  • astraocta 30.04.2018.

    Dobra reklama za turističku sezonu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare