To je to što me zanima!

'Imao je dvoje djece, a trebao se parkirati nedaleko odavde'

Kako sam čuo od policije, nije bilo tragova kočenja, rekao nam je Josip Toplek, vlasnik tvrtke za koju je radio preminuli vozač. Kaže da se sumnja na zatajenje srca, no to će se utvrditi obdukcijom
Vidi originalni članak

Iskusni vozač Dragutin H. (57) poginuo je u petak poslijepodne u teškoj prometnoj nesreći u Murskom Središću, neslužbeno doznaju Međimurske novine.

Pogledajte video

- Kako sam čuo od policije, nije bilo tragova kočenja - rekao nam je Josip Toplek, vlasnik tvrtke za koju je radio preminuli vozač. Kaže da se sumnja na zatajenje srca, no je li to dovelo do nesreće tek će se utvrditi očevidom i obdukcijom. 

- Radio je za mene 15 godina, imao je dvoje djece - ispričao je Toplek i dodao kako je vozač iz Mađarske krenuo s teretom prema Zagrebu. Kaže da je imao samo pet kilometara do parkinga na kojem je trebao parkirati i u ponedjeljak nastaviti put. Naime, vozač živi u obližnjem Vurgrišincu. 

TRAGEDIJA U MEĐIMURJU Zabio se kamionom u kuću, u teškoj nesreći poginuo vozač

Podsjetimo, vozač kamiona je iz neutvrđenog razloga u 14.45 sati skrenuo s ceste i kamionom se zabio u obiteljsku kuću. Srećom, nitko od članova obitelji kuće nije ozlijeđen. Njih je posjetio gradonačelnik Dražen Srpak, a obitelj se u međuvremenu snašla za smještaj dok se ne sanira kuća, dok će po jelo ići u Pansion 'Ilonka' jer im je u nesreći uništena kuhinja.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Big_Daddy 👊😎 09.12.2019.

    Pukla mu aorta, a radili su mu EKG??

  • xxyyzz 08.12.2019.

    Nek su se oni snasli i provjerili sto je vozio, nek jedu fino u tom restoranu. A covjeka sto nema to je manje bitno. Ima vozaca ispod svakog kamena.

  • 07.12.2019.

    pansion ilonka si usput radi reklame. ok, skuzili smo, tam si idu po obroke. covjek mrtav a vama najbitnije napisati u svakom clanku pansion ilonka

Komentiraj...
Vidi sve komentare