To je to što me zanima!

Imao listu za odstrel: Konačno su uhitili opasnog kriminalca...

Daniel Vojnović (31) je pobjegao njemačkoj policiji još u ožujku. Bio je kod roditelja u posjetu u pratnji dvojice čuvara, ali je skočio kroz prozor i pobjegao
Vidi originalni članak

Daniel Vojnović (31) je konačno uhićen. On je podsjetimo, pobjegao u ožujku ove godine. Bio je u zatvoru u Njemačkoj, ali mu je odobren posjet roditeljima u Bad Salzuflen tijekom kojeg se zaključao u kupaonicu te pobjegao kroz prozor. Sjeo je u automobil svojih roditelja i odvezao se u nepoznatom pravcu.

POBJEGAO ZATVORSKIM ČUVARIMA Daniela traže po cijeloj Europi: 'Idem ubiti ljude pa se vratim'

Njemački mediji su tada objavili da je Daniel opasan, nepredvidljiv te da ja sastavio listu ljudi koje želi ubiti nakon čega će se vratiti u zatvor u kojem je bio zbog nanošenja teških ozljeda.

Daniel je u međuvremenu pobjegao u Srbiju odakle potječe. Blic je u srijedu objavio da su ga uhvatili u Temerinu nadomak Novog Sada. Policija u Srbiji ga je uhvatila jer su za njim bili raspisali tjeralicu zbog krađe vozila, izazivanja prometne nesreće i tučnjavu.

No nakon uhićenja utvrdili su da Danijela traži i Interpol jer je pobjegao iz zatvora u Njemačkoj. Danijela će prvo procesuirati u Srbiji pred tužiteljima u Novom Sadu, a onda će ga izručiti Njemačkoj ako postoji sporazum o izručenju između Srbije i Njemačke.  

Idi na 24sata

Komentari 42

  • juramrki 26.09.2019.

    bolje bi bilo da se udružio sa mamićem sad bi bar bio u njegovom društvu u herceg bosni,

  • špricer_1 26.09.2019.

    Samo srbija

  • LUBART 26.09.2019.

    Čoviksjuga, šta ti to znači "kad nemaš bosansku putovnicu"???

Komentiraj...
Vidi sve komentare