To je to što me zanima!

Imao srčani udar: Na plaži je umro ravnatelj splitske bolnice

Ravnatelj KBC Split i dječji kirurg dr. Ivo Jurić umro je u nedjelju kasno popodne na splitskoj gradskoj plaži Ovčice, doznaje Hina u bolnici, a prema neslužbenim informacijama riječ je o srčanom udaru.
Vidi originalni članak

Prema prvim informacijama, dr. Ivo Jurić je popodne bio na kupanju i oko 18 sati prilikom izlaska iz mora uhvatio se rukama za prsa nakon čega se srušio na pod, doznaje se od svjedoka koji su se nalazili na kupalištu.

 Među kupačima bio je i jedan liječnik koji je odmah pristupio reanimaciji dr. Jurića, no nažalost nije mu bilo spasa. Vozilo Hitne medicinske pomoći vrlo brzo stiglo je na teren, no ravnatelj KBC-a je već bio mrtav. Smrt je utvrdila liječnica Hitne pomoći, o čemu je izvijestila splitsku policiju.

 Policija je odmah izašla na teren te utvrdila kako je riječ o prirodnoj smrti, potvrđeno je Hini.

 Dr. Ivo Jurić postao je ravnatelj splitskog KBC-a u svibnju 2016. godine nakon čega je formirao novo ravnateljstvo. Više od trideset godina bio je dječji kirurg.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Vedran@ 14.08.2018.

    Pokoj vječni daruj mu Gospodine... Sa velikom tugom i boli smo primili ovu vijest. Predivan čovjek, čestit, pošten. Prije 12 godina dobili smo bebu koja je rođena sa deformitetom trbušne stjenke. Crijeva su se razvijala van stomaka. Gastrošiza... Prognoza crna...Svi su nam prognozirali invaliditet, transplatacije odlazak u Ameriku.. Smrt... Dijete rođeno sa 1.8 kg. 35 dana prije termina. Ali taj veliki čovjek Uspješno ga je operirao 2 puta i pratio oporavak i rehabilitaciju punih 12 mjeseci. I kasnije tijekom redovnih kontrola... Uvijek pun nade, razumijevanja, utjehe... Uvijek bio na raspolaganju u bilo koje doba,dana i noci... Nikad nije htio ništa zauzvrat ili nešto slično. Danas taj djecak ima 12 godina u potpunosti zdrav, razvija se normalno igra i trenira nogomet....Hvala Vam šjor Ivo. Hvala splićankama i splićanima svugdje su nas divno prihvatili. Veliki gubitak za KBC SPLIT Za grad Split za cijelu Dalmaciju pa i šire... Iskrena sućut obitelji JURIĆ i svima koji su poznavali ovoga divnog čovjeka. Obitelj Primorac iz Mostara...

  • 13.08.2018.

    pa nije li kbc split najgora bolnica u hrvatskoj? vele da je to sinonim za mito i korupciju?

  • IvicaHerman 13.08.2018.

    Divan izdajnik a di su snimke rengena neke otišle u javnost alo đavo došo po svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare