To je to što me zanima!

Imao sreće: Radnika zatrpala zemlja, prošao je bez ozljeda

Iskopavajući bagerom duboke kanale u koje su se polagale široke kanalizacijske cijevi, u jednom trenutku se zemlja odronila i gotovo u potpunosti zatrpala radnika
Vidi originalni članak

Samo sreća spasila je radnika (38) vinkovačke građevinske tvrtke koja je u petak u Donjem Miholjcu izvodila radove na izgradnji kanalizacijskog sustava. 

Naime, iskopavajući bagerom duboke kanale u koje su se polagale široke kanalizacijske cijevi, u jednom trenutku se zemlja, koja se bagerom odlagala na rubove kanala, odronila i gotovo u potpunosti zatrpala radnika. 

Srećom, njegovi kolege su brzo reagirali i praktički ga iščupali iz zemlje. Potom su ga odvezli u bolnicu na dodatne pretrage, no rentgenskim snimkama nije se otkrila nikakva teža ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • TNT2 08.12.2012.

    da je ovo pravna država inspektor rada bi zatvorio gradilište i protiv vlasnika tvrtke podnio krivičnu prijavu za pokušaj ubojstva jer nije kupio oplate koje bi osigurale tj. spriječile urušavanje zemlje jer ovdje je ugrožena sigurnost radnika opasna po život jer je dotična tvrtka ušparala na sigurnosti na poslu ali pošto smo mi banana država više vrijedi pseći život nego ljudski !!!!!

  • gandi1 08.12.2012.

    Nesreće se događaju na poslu i baš lijepo da je sretno završilo :-)

  • mangup@dj 07.12.2012.

    kakva sreča zatrpala ga zemlja ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare