To je to što me zanima!

'Imigranti nisu dobrodošli': Na meti vandala izbjeglički centar

Počinitelji još nisu poznati, ali zna se da djeluju tijekom noći i vikendima, objavila je inicijativa Are You Syrious. Poručuju da je vandalizam posljedica histerija i lažnih vijesti o izbjeglicama
Vidi originalni članak

Već treći put u posljednjih tjedan dana mete vandala su kombi građanske inicijative za pomoć sirijskim izbjeglicama, besplatni dućan i imigracijski centar u Zagrebu. 

Počinitelji još nisu poznati, ali zna se da djeluju tijekom noći i vikendima, objavila je inicijativa Are You Syrious. Poručuju da je vandalizam posljedica histerija i lažnih vijesti o izbjeglicama. 

- Bili bismo izuzetno zahvalni na donacijama koje bi nam omogućile da pročelje zgrade i kombi što prije vratimo u prvobitno stanje, jer naši susjedi ne zaslužuju ispaštati zbog ksenofobnih budala, a djeca koja su pobjegla od ISIL-a ne zaslužuju voziti se u kombiju s takvim natpisom. Pokažimo im da je solidarnost jača od mržnje - apeliraju iz inicijative. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Bangladeš_1 17.11.2018.

    Vratite vi kombi u prvobitno stanje da se imaju decki cime zabaviti. Izrazavaju stav vecine i ovoga ce biti sve vise jer vlada velika frustracija u narodu kojega se nista ne pita. Ukinuti im sva sredstva pod hitno jer rade protiv intersa naroda drzave u kojoj zive.

  • 17.11.2018.

    Svi muslimani su teroristi

  • nori 🖖 12.11.2018.

    Dobro su došli,ostavite im otvorena vrata,dajte ključeve od automobila,kartice,mobitele.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare