To je to što me zanima!

Incident ispred suda: Vikali na majku ubijene pa su se potukli

Kad je obitelj ubijene Kristine Krupljan davala izjavu nakon što je sud Davida nepravomoćno osudio na 30 godina zatvora, mladići su počeli dobacivati 'trebali ste to ranije govoriti'
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Tijekom izricanja presude Davidu Komšiću dvojica mladića cijelo vrijeme su se vrzmala oko suda. Kad je obitelj ubijene Kristine Krupljan davala izjavu nakon što je sud Davida nepravomoćno osudio na 30 godina zatvora, mladići su počeli dobacivati 'trebali ste to ranije govoriti'.

VIKAO NAKON PRESUDE Komšićev otac: 'Bravo, sudite djetetu zato što je iz Bosne...'

U jednom trenutku stric ubijene izgubio je živce i nasrnuo na mladiće te su poletjele šake. Sukob je odmah prekinula policija koja je bila prisutna cijelo vrijeme, ali mladići su uspjeli pobjeći na biciklima. Policajac kaže kako je uspio uzeti dokumente od jednog mladića.

Uz ovaj incident, Davidov kum Vjekoslav Komšić, dobacivao je fotoreporterima nakon što su izašli iz sudnice i zaprijetio jednom: 'Ovo su ti zadnje slike što si ih snimio', a Davidova majka je držala fotoreportera da ne izađe van iz zgrade.

'MOGAO SE KONTROLIRATI' Trudnu Kristinu izbo 88 puta: Komšića osudili na 30 godina!

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, on je već vrijeđao Kristininu majku na ročištu 1. veljače ove godine. 

- Odgovorno vam tvrdim da je ona par puta bila kod Ive Komšića doma, vozili su je na groblje, sve najbolje su htjeli, da joj pomognu. Njihov sin, to što je napravio je najveće zlo, mi to ne opravdavamo, ali ta žena je klasična lažljivica. Ona je dovela do svega ovoga. Samo crnite nas obitelj Komšić. Uzela je novce od odvjetnika, a sad se pravi da ne zna - rekao je tada Vjekoslav Komšić.

Idi na 24sata

Komentari 364

  • kerfa 10.04.2018.

    30 zatvora i još 30 ludare,pa nek uživa, a onda marš iz Hrvatske.Ekipa s takvim mentalitetom nije za civilizirano društvo !

  • tutek 10.04.2018.

    Ne bi me iznenadilo da i o ovome s kapuljačom uskoro čitamo u crnoj kronici.

  • zdenko1 10.04.2018.

    ..imam sina od 26 godina,,,kada bi on ucinio takvo nesto takvo monstuozno ne da bi ga branio,,,,pa ja nebi ni dolazio na sudjenje od sramote,,,odselio bi u siriju,,,,kako bi ljudima u oci pogledao,,, a i nase sudstvo,,,,pa on mora dobiti barem 60 dozivotnih kazna,,,,,neznam koju su mu olakotnu okolnost uzeli,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare