To je to što me zanima!

Kaos na otvaranju 'Britanca': Muškarac je mokrio u fontanu

Milan Bandić je u ponedjeljak otvorio novouređeni Britanski trg, a prije samo otvorenja nepoznati muškarac se pomokrio u fontanu nakon čega je za njim potrčalo osiguranje
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Milan Bandić je u ponedjeljak otvorio novouređeni Britanski trg. Obnova je trajala pet mjeseci, a riječ je o prvoj fazi obnove. Samo otvorenje je zasjenio incident kada je nepoznati muškarac mokrio u fontanu. Tom scenom je započela svečanost otvorenja drugog po veličini trga u Zagrebu. 

Muškarac se popeo na rub fontane, raskopčao hlače i pomokrio se. Na sebi je imao majicu s natpisom 'Za to smo se borili'. Ubrzo je prema njemu krenulo osiuguranje i nastala je prava potjera po zagrebačkoj Ilici.

Zasad nije poznato jesu li ga uhitili.

Pogledajte video:

Idi na 24sata

Komentari 303

  • lopac 21.03.2017.

    Ovim putem molim lgbt, babe, strine, antife i sve na fe i ostale koji se bore za jednakost i kojima je onaj koji se sinoć popišao u fontanu junačina da se založe za nas iz malih sredina koji bi se isto nekom popišali u nešto, a nemamo u što, da se izbore da se bar u svako selo i gradić prid općinu napenderi bar lavaboić u koji bi kad nam nadođe revolucijski poriv pustili mlaz kontra sistema i mrskog gradonačelnika, načelnilka, brata mu ili kuma. Nije fer da samo Zagreb daje junake, a mi ostali da pišamo okolo bez veze, a mogli bi lipo uz neku junačku u fontanu bez da zapišamo dasku.

  • POTPEC 21.03.2017.

    Zato i je u takvim lipim bojama bila. Bravo molmčino i večeras da ne izugubiš naviku.

  • alf007 21.03.2017.

    Mislim da sam vidio par batmana na otvaranu ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare