To je to što me zanima!

Incident na prosvjedu: Srušio staricu na pod i razbio joj nos

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Starija gospođa lijepila je plakate protiv prosvjeda. Muškarac ju je srušio na tlo i raskrvario joj nos. Policija je privela muškarca. Starija gospođa je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Na prosvjedu protiv Vatikanskih ugovora na Cvjetnom trgu okupilo se nekoliko stotina građana i prolaznika. Već na samom početku dogodio se incident. Dvije starije gospođe, poznate kao aktivistice, došle su s plakatima protiv prosvjednika i počele su ih lijepiti. Skidale su i transparente prosvjednika. Muškarac koji se zatekao na prosvjedu stariju gospođu je bacio na pod i raskrvario joj nos. Policija je odvela napadača. Organizatori su se ogradili do napadača i incidenta. Kako doznaje tportal gospođa je Ružica Ćavar, predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prosvjed organiziraju nevladine udruge 'Glas razuma - Pokret za sekularnu Hrvatsku' , inicijativa 'Nisam Vjernik' i Udruga 'Protagora'.

Udruge prosvjeduju protiv Vatikanskih ugovora kojima se uređuje da se iz hrvatskog proračuna izdvaja za financiranje Katoličke crkve i za plaće svećenika te kojima se uređuje uvođenje vjeronauka u školama.

- Hrvatska nije Hrvatikan i tražimo raskidanje ugovora s Vatikanom - rekavši da se radi o ekonomskom ne svjetonazorskom pitanju.

Idi na 24sata

Komentari 1875

  • mephistopheles 22.09.2014.

    uu što je bakica popila šačicu, baš joj dobro stoji, na podu je malo izgledala kao pingvin ali bude ona došla sebi jednom =P

  • Grunfastično 22.09.2014.

    Stotinjak hajvana se okupilo i već padaju glave

  • Lijepo vrijeme 21.09.2014.

    To vam se događa jer ovaj tzv. Glas razuma, koji nema veze sa istinskim razumom, ne prihvaća transcendenciju već je prikovan sam za imanenciju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare