To je to što me zanima!

Sve snimili: Tinejdžer šakom u glavu udario premijera Rajoya

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Maloljetnik je mirno stajao pored premijera, a zatim ga iznenada udario. Na mladića su odmah nasrnuli tjelohranitelji i uhićen je. Mariano Rajoy je prošao bez ozljeda
Vidi originalni članak

Tinejdžer u Španjolskoj šakom je udario premijera Marianoa Rajoya u glavu za vrijeme predizbornog skupa u gradu Pontevedri, u pokrajini Galiciji. Maloljetnik je mirno stajao pored premijera, a zatim ga iznenada udario. Na mladića su odmah nasrnuli tjelohranitelji i uhićen je.

POGLEDAJTE VIDEO: Tinejdžer udario premijera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rajoy je prošao bez ozljeda, samo s crvenilom na licu iako mu je napadač izbio naočale s glave. Nakon incidenta normalno je nastavio s predizbornim aktivnostima.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • moslavina995 17.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Lijenchina 17.12.2015.

    Sad bu decec malo odlezal i ne saginjal se po sapuna.

  • torcida_dinamo 17.12.2015.

    e neka ga je udario. rayoj je sramota za spanjolsku. on se pravi englez i kao on neda kataloncima da se otcjepe. slobodna katalonija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare