To je to što me zanima!

VIDEO Pijani navijač vrijeđao Ivanu Knoll pa se tukao s ostalim navijačima i policijom

Jedan od navijača počeo je vrijeđati Ivanu Knoll, a drugi je stao u njenu obranu. Tu se umiješao i treći muškarac pa su se nakratko i fizički obračunali. Naposlijetku su se sukobili i s policijom...
Vidi originalni članak

Hrvatska danas u Rotterdamu igra utakmicu s Nizozemskom za finale Lige Nacija. Vatrene je na utakmicu došla bodriti i najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll, a prije ulaska na stadion došlo je do ružnih scena.

Na snimci se vidi kako jedan muškarac ljutito prilazi Ivani i nešto joj dovikuje, a potom ga dva druga muškarca pokušavaju zaustaviti te tu nastaje kratka tučnjava.

Na snimci se vidi kako Knoll uzrujano doziva osiguranje i pokazuje na muškarce koji su je vrijeđali.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Jedan navijač ju je počeo vrijeđati. Iz daleka, pošto je bila sama, a neki tip ju je počeo braniti. Onda je napao tog koji ju je vrijeđao. Ona je počela zvati osiguranje, tad se umiješao još jedan pijani navijač i isto počeo napadati tog čovjeka sto je branio Ivanu Knoll, da bi ga tada policija počela tjerati prema autima i ako sam dobro vidio branio ga je ovaj koji je vrijeđao. Ironično... Uglavnom, nije bilo lijepo što ju je zvao pogrdnim imenima. I to na sav glas dok je ona davala neki intervju - ispričao nam je čitatelj koji je svjedočio incidentu u Rotterdamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O svemu se oglasila i sama Knoll na svom Instagramu.

- Imala sam scenu prije ulaska na stadion. Dva, tri puta mi je nešto dobacio i onda sam ja rekla: 'U redu, molim te prestani'. Onda je on rekao: 'Odje*i' i krenuo me napadati. Ali, policija je pomogla i sad je sve u redu. Mislim da bi morali prestati piti alkohol, ako ne znaju kako piti - rekla je Knoll.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • Marko F 15.06.2023.

    Dobro poprskana

  • Jerry maus_139 15.06.2023.

    dosta nas sramoti...oduzet Putovnicu....odmah..

  • Marko Veliki 15.06.2023.

    gledanje ove Knoll,alkohol 1.40 širina i visina,odvratni su!

Komentiraj...
Vidi sve komentare