To je to što me zanima!

Indija: Muža zavezali za stablo i ženu su silovali pred njim

Žena je posjetila brata u bolnici. Šestorica su je počela maltretirati. Suprug se usprotivio pa su ga zavezali za stablo i ženu silovali. Policija je uhitila osumnjičene
Vidi originalni članak

Policiji u Indiji prijavljen je novi slučaj stravičnog silovanja. Žena (25) je u nedjelju u pratnji supruga otišla u bolnicu u okrugu Mayurbhanj kako bi posjetila brata koji je stradao u nesreći. Navečer su je šestorica muškaraca počela zadirkivati i maltretirati. Njezin suprug se usprotivio pa su ga napadači zavezali za drvo te pred njim silovali ženu. Suprug je kasnije silovanje prijavio policiji koja je uhitila osumnjičene i poslala ih na liječnički pregled. Identificirali su ih kao  Kundan Mukhi (33), Raghu Biswal (19), Gopi Mukhi (19), Balaram Mukhi (27), Sibaram Ghadei (20) i Chandan Mukhi (20), piše DNA. 

U New Delhiju je, podsjetimo, u prosincu prošle godine silovana studentica koja je kasnije umrla u bolnici. To je izazvalo masovne prosvjede u Indiji. Otada je zabilježeno još nekoliko brutalnih slučajeva silovanja no svaki od njih izazvao je žestoke prosvjede jer javnost traži da se silovatelje strogo kazni te da se konačno zaustavi zlostavljače. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Anarhija_1 22.01.2013.

    U toj Indiji su silovanja učestala.Muškarci ponižavaju žene i smatraju ih nižim bićima.To je jedina zemlja koja ima više muškaraca od žena jer na porodu ponekad ubijaju ženske bebe jer je roditelje sramota.Jedini lijek za takvo primitivno društvo jest kastracija pola indijskog muškog stanovništva.

  • 22.01.2013.

    OVO JE EPIDEMIJA !!!!!

  • frčka 22.01.2013.

    očito to neće prestati dok ne počnu izricati smrtne kazne bez pardona....

Komentiraj...
Vidi sve komentare