To je to što me zanima!

Indija: Žena (70) umjetnom oplodnjom dobila 1. dijete

Iako djevojčica teži samo 1500 grama, liječnici u bolnici tvrde da su i majka i bebe dobro. Devi Rajo u travnju su usadili oplođeno jajašce
Vidi originalni članak

Devi Rajo, 70-godišnja Indijka, rodila je prvo dijete, zdravu djevojčicu. Iako djevojčica teži samo 1500 grama, liječnici u bolnici tvrde da su i majka i beba dobro. Suprug Bala Ram (72) kazao je za Times of India kako je sretan što je nakon toliko godina postao otac. On i supruga u braku su 50 godina. Devi nije nikako mogla ostati u drugom stanju pa je Bala čak nakon deset godina braka oženio i njenu mlađu sestru. No nije imao sreće. Ženi su u travnju usadili oplođeno jajašce i tako joj pomogli da postane najstarija majka na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Piknik 09.12.2008.

    Iako je dijete blagoslov ovo je sebičan postupak kojeg ja osuđujem jer to je mama koja je mogla umrijet pri porodu,a tata sutra umrijet od srca tj.od tuge.

  • svi_smo_doma 08.12.2008.

    Fuj, da je priroda htjela, ljudi bi živjeli 250 godina, pa ovo ne bi bilo neobično. Ovako, za koju godinu umru starčeki, a dijete ostane siroče!

  • audrey 08.12.2008.

    U pravu ste....bas je ovo sebicno,rodit dijete u ovim godinama...pa za koju god. to malecko dijete ce ostati siroce....covjece,otkud joj uopce snaga da rodi,moja baka ima 70 god. i jedva hoda,a kamoli da bi se zajebavala s bebom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare