To je to što me zanima!

Indijac pričao na mobitel i čekao da mu izvade šipku

Supratim Dutta (23) vozio se u taksiju koji je naletio na barikade na gradilištu. Željezna šipka, duga metar i probila je njegova prsa i trbuh
Vidi originalni članak

Indijac Supratim Dutta (23) samo je čudom preživio bizarnu prometnu nesreću. Prije tjedan dana je taksi u kojem se vozio, u New Delhiju naletio na barikade na gradilištu. Željezna šipka duga oko metar i pol te teška šest kilograma probila je njegova prsa i trbuh. Indijac je ostao pri svijesti i dok je čekao operaciju razgovarao je na mobitel sa svojim rođacima i prijateljima. Liječnici su tri sata vadili šipku koja je ozlijedila Supratimov želudac, jetru, slezenu te mu je slomila jedno rebro. Srećom, šipka je za samo nekoliko milimetara promašila srce. Supratim je preživio operaciju, a liječnici su nakon nje izjavili da se nikada nisu sreli sa sličnim slučajem.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • direktor 19.07.2008.

    šta? pa naši majstori iz 24 sata opet kasne nekoliko godina. nikakvo čudo. al ajd, bar je vijest. pa ja imam neke klipove koji su iz devedesetih a oni stavljaju kao novosti.

  • sussi 19.07.2008.

    ja sam to nekad davno procitala , sta je sad ovo neznam ., mozda se ponovio isti slucaj .

  • asvaltina 19.07.2008.

    baketina - e bas si neka baketina-glupetina!!! Pa mozda na foto-aparatu datum nije bio naregliran! A i zar je bitan datum u ovakvoj informaciji?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare