To je to što me zanima!

Indonezija: Broj žrtava jakog potresa je porastao na 259

Popularni je otok u četvrtak pogodio novi potres, jačine 6.2 stupnja. Indonezija je smještena na takozvanom Pacifičkom vatrenom prstenu, području poznatom po učestalim vulkanskim erupcijama i potresima
Vidi originalni članak

Broj poginulih u potresu koji je proteklog vikenda pogodio indonezijski otok Lombok narastao je na 259, kazali su u četvrtak iz središnje agencije za upravljanje katastrofama.

Više od 1 030 osoba se nalazi u bolnicama, a 270 000 ljudi je evakuirano, kazao je glasnogovornik agencije Sutopu Nugroho.

Oko 70 000 kuća, 470 škola i 65 džamija oštećeno je u potresu magnitude 6.9 stupnjeva, dodao je.

Popularni je otok u četvrtak pogodio novi potres, jačine 6.2 stupnja.

Indonezija je smještena na takozvanom Pacifičkom vatrenom prstenu, području poznatom po učestalim vulkanskim erupcijama i potresima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • UNPROFOR 10.08.2018.

    Stvarno ste nevjerovatni i ! Radi se o KATASTROFALNOM prvom od 6.9 Rihtera , kod koga su uništene sve zgrade iako još stoje , neoštećene ostaju samo armiranobetonske , koje pak imaju unništen sav interier i pregradne zidove . I vi i dalje gonate ono o JAKOM . I ovaj zadnji od 6.2 - upće ne navodite jel Rihtera ili Mercalija - je na onaj prvi , koji je sve uništio i razbucao opet KATASTROFALAN ! Kad budu popotresni udari pasti na 4 Rihtera poćnite prićati o JAKOM . Rihter ima sam 8 stepena i kod te brojke nastaju brda i doline !

Komentiraj...
Vidi sve komentare