To je to što me zanima!

Indoneziju pogodio potres magnitude 7 po Richteru

Jaki potres pogodio je Indoneziju u nedjelju oko 10 sati prema lokalnom vremenu. Ne zna se ima li materijalne štete ni ozlijeđenih. Uskoro više...
Vidi originalni članak

Jaki potres pogodio je Indoneziju u nedjelju oko 10 sati prema lokalnom vremenu. Ne zna se ima li materijalne štete ni ozlijeđenih. Iz Indonezije javljaju da je riječ o potresu magnitude 7 dok Amerikanci izvještavaju da je potres imao magnitudu 6,4 prema Richteru. Epicentar je bio 285 kilometara jugoistočno od otoka Ternate, 52,4 kilometra ispod mora. Nema opasnosti od tsunamija. Ovo je posljednji u nizu potresa koji je pogodio Indoneziju. Potres od 6 stupnjeva u subotu je pogodio Manokwari. Prošle godine u rujnu u potresu od 7,6 stupnjeva na zapadnoj obali Sumatre poginulo je 1115 ljudi. Prije pet godina u potresu od devet stupnjeva poginulo je 170.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • TESSA_1 14.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • Rose Madder 14.03.2010.

    Epicentar nije mogao biti na toj dubini, jer je epicentar mjesto na zemljinoj površini. Hipocentar ili fokus je u dubini zemlje.

  • boys 14.03.2010.

    polako ali sigurno zemlja je počela ubijat nas kao što mi ubijamo nju ali jedina je razlika što mi ljudi taj rat čemo izgubit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare