To je to što me zanima!

Ines, poginula u tunelu, slavila bi 16. rođendan

Ines Kuhta poginula je u nesreći u tunelu Ledenik u srpnju 2006. Njen 16. rođendan koji je trebala slaviti 25. ožujka obilježen je suzama i patnjom
Vidi originalni članak

Utjehe nema. Slomljeni smo. Ovakvi dani nas samo podsjete na tragediju. Ujutro sam se probudio i prvo pomislio na to kako bi Ines slavila s prijateljima. Umjesto toga, mi plačemo na njezinu grobu na Mirogoju. Cijela obitelj je potresena, s tugom u glasu ispričao je Željko, vjenčani kum i dugogodišnji prijatelj obitelji Kuhte. Osam mjeseci nakon prometne nesreće u tunelu Ledenik, u kojoj je poginula Ines, njezina majka Zdenka (49) te Jadranka Matešić- Marković (45) i sin Mihael (10), pravda još nije zadovoljena. Suđenje Miljenku Stričaku, koji je nesreću skrivio vozeći prebrzo i tipkajući po mobitelu, trebalo je početi u četvrtak.
- Krivac kaže da ima noćne more. Može samo zamisliti kako je nama. Nije izrazio ni žaljenje. Odgoda nas je razočarala - kazao je Željko. Osam mjeseci nakon nesreće u tunelu Ledenik, u kojoj je poginula Ines, njezina majka Zdenka (49) te Jadranka Matešić- Marković (45) i sin Mihael (10), pravda nije zadovoljena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare