To je to što me zanima!

Inkasatori u kontroli: Obilaze stanove i traže sve neplatiše

S HRT-a navode da je riječ o redovitoj kontroli. Obvezni ste plaćati pristojbu i sami se prijaviti ako imate televizor, radio, kompjuter s internetskom vezom ili mobitel
Vidi originalni članak

Radi se o redovitoj kontroli inkasatora, kažu s HRT-a, iako se neki građani žale da su inkasatori preplavili hrvatske gradove. Više puta u godini kreću u pregledavanje svih prijavljenih i neprijavljenih obveznika plaćanja pristojbe HRT-u, koja iznosi 80 kunaNedavno su krenuli u akciju. 

Obvezni ste plaćati pristojbu i sami se prijaviti ako imate televizor, radio, kompjuter s internetskom vezom ili mobitel. Inkasatori obilaze stanove te traže neplatiše.

Inkasatori HRT-a ne smiju vam naplatiti kaznu jer je to u nadležnosti suda. Mogu vam jedino naplatiti pristojbu najviše šest mjeseci unatrag, što možete odmah platiti.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • IvaSlavica 26.02.2015.

    Ej vi tamo u HRT daj se dogovorite. prvo ste tvrdili da je pristojba naknada za održavanje signala a ne gledanje programa i da nema veze što netko gleda novu tv mora plaćati HRT zatim kad ste skužili da puno ljudi otkazuje i da ima internet mijenjate priču i kažete da se i putem interneta može pratiti program. tko je to lud ? kakve veze ima moj internet s vašim signalom. Dobro da vam nije palo na pamet da moj sat od HEP-a koji prima MSU signal upišete kao prijamnik. morate znati da ne može svaki mobitel ako se spoji na internet pratiti i primati TV i radio program. Iz svega ovoga što se događa zadnjih dana jasno je samo jedno da RTV pristojba nije nikakva naknada za održavanje signala i slične stvari već prihod HRT-u. Uostalom kodirajte svoj program i zabranite mu pristup putem interneta, a tko bude želio i dalje pratiti Vaš program kupiti će od vas ono što je potrebno. Bar je danas to lako napraviti.

  • IvNa_2 26.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 4 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MangamanManki 26.02.2015.

    Bez sudskog naloga mogu dobit samo vritnjaka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare