To je to što me zanima!

Inspektorat traži još 500 novih radnika: 'Zaposlit će uhljebe...'

Sad su pogledali koliko imaju nezbrinutih HDZ-ovaca. Sad su to izbrojali i napravili sistematizaciju kako bi što više svojih stranačkih kolega uhljebili, ističe Beljak i tvrdi da ne vidi drugi razlog za povećanje zaposlenih
Vidi originalni članak

Više nema nikakvih ograda, HDZ je odlučio do temelja upropastiti Hrvatsku, pretvoriti je u svoju osobnu prćiju kako bi zaposlili svoje stranačke uhljebe, komentar je Kreše Beljaka (HSS) na vijest da će novi Državni inspektorat na čelu s Andrijom Mikulićem zaposliti 500 ljudi više nego ih je bilo prije objedinjavanja inspekcija. 

- Inspekcija u ovakvom obliku je nepotrebna, inspekcije treba spustiti na lokalne razine da budu učinkovite i da budu fleksibilne. To je zadatak inspekcije, da regulira državu, a ne da isključio kažnjava one koji pune državni proračun. Sve je mane onih koji pune taj proračun, a više onih koji žive od tog proračuna, a u toj skupini posebno mjesto pripada inspektoratu - rekao je Beljak.

Na pitanje kako komentira da prilikom osnivanja Državnog inspektorata se očito nije računalo na to da im trebaju zajedničke službe od kadrovske do pravne službe. 

- Sad su pogledali koliko imaju nezbrinutih HDZ-ovaca. Sad su to izbrojali i napravili sistematizaciju kako bi što više svojih stranačkih kolega uhljebili. Ne vidim drugog razloga da se tako drastično povećava broj zaposlenih u Inspektoratu - kazao je Beljak.     

Idi na 24sata

Komentari 46

  • vidum 04.05.2019.

    500 uhljeba. Plus članovi njihovih obitelji. Svaki glas je važan.

  • fenix77 04.05.2019.

    Uhljebe?? Ma neće zaposliti uhljebe, već visokostručni kadar sa dvostrukim državljanstvom. Mora se nagraditi nasljednike kikaša, poprda, matana...ZNA SE.

  • Zlatan.balkanac@gmail.com 04.05.2019.

    Da zaposliti nove, A ovi stari sede po gostijonama i piju i jedu na tuđi račun,Da trebaju novi da rade njihov posao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare