To je to što me zanima!

Inspektori kreću u obračun i s velikim trgovačkim lancima

Iz Ministarstva financija su istaknuli kako u ponedjeljak trgovačkim lancima šalju obavijest u kojoj će im najaviti dolazak njihovih inspektora za početak rujna
Vidi originalni članak

Ministar financija uskoro kreće u obračun s trgovačkim lancima, nakon što se tijekom turističke sezone obračunao s hotelima, restoranima i kafićima na obali. Na udaru inspektora naći će se 30 većih trgovačkih lanaca, uključujući Mercator, Kaufland, Interspar, Konzum, Studenac, Tommy i druge, javlja Jutarnji list.

Iz Ministarstva financija su istaknuli kako u ponedjeljak trgovačkim lancima šalju obavijest u kojoj će im najaviti dolazak inspektora za početak rujna. 

- Zakon je na snazi od siječnja, i dosad nismo išli agresivno prema velikim trgovačkim lancima, dajući im dovoljno vremena da se prilagode odredbama o kraćim rokovima plaćanja - rekli su iz Ministarstva. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • 27.08.2013.

    .. a benzinske pumpe.. onaj ,,stroj,, za točenje goriva u startu te zaj..e za pet kuna... što naravno inspektore nije briga, ali se negdje mora pokazat razlika viška...............

  • Sanja50 27.08.2013.

    zašto se njima treba najaviti kontrola,a malim ljudima samo banu na vrata i odma zatvaraju!? neka bez ikakvih najava dođu u bilo koji veliki dućan pa će naći svašta.ili se boje todorića i ostalih lopova????

  • tuna90 27.08.2013.

    Pa najbolje da im kažu i ukoliko ce sati doc,,,,nema tu najave odma u trgovine i pola odmah zatvorit a pola mal kasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare