To je to što me zanima!

Internetski div eBay će u Splitu zaposliti oko 200 programera?

eBay je na hrvatsko tržište došao preko američkog 'start-upa' Where. Where je u Splitu početkom ove godine otvorio svoju podružnicu te zapošljavaju 15 programera
Vidi originalni članak

Jedna od najvećih internetskih kompanija na svijetu eBay navodno planira u Splitu zaposliti 60 do 200 programera. Poslovni dnevnik piše kako bi time u Splitu nastala jedna od najvećih softverskih tvrtki u Hrvatskoj. 

eBay je na hrvatsko tržište došao preko američkog 'start-upa' Where, kojeg su u travnju preuzeli za 135 milijuna dolara. Where je u Splitu početkom ove godine otvorio svoju podružnicu te zapošljavaju oko 15 programera. Voditelj poslova tvrtke Where za Hrvatsku, Bruno Batarelo, kazao je kako tvrtka nastavlja sa zapošljavanjem te će do 1. rujna vjerojatno imati 18 stalno zaposlenih programera. 

eBay svoje usluge već nudi hrvatskim građanima i tvrtkama, ali nije poznato hoće li kod nas krenuti s intenzivnijim prodajnim aktivnostima ni hoće li, kao i Google, otvoriti svoj ured.

>>> Više pročitajte u Poslovnom dnevniku

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_114130 25.07.2011.

    bar netko neka otvara radna mjesta

  • realnost2 25.07.2011.

    brzo ce i eBAY otici,prije nego je dosao,propast ce kao i mi svi koji smo posteno radili u toj drzavi, izuzetno bi me veselilo da nisam u pravu......

  • zelot 25.07.2011.

    Ne trebaju njima programeri nego trgovci i prodavači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare