To je to što me zanima!

''Investicije će krenuti, ono što Vlada radi pomoći će zemlji''

Na pitanje može li procijeniti koliko bi se radnih mjesta moglo otvoriti pokretanjem investicija, Vrdoljak je rekao kako se ''ne želi razbacivati tisućama radnih mjesta''
Vidi originalni članak

Zašto inzistirati na mjesecu ili prvoj lopati? LNG i Plomin su pred nama. Ono što Vlada čini sigurno će pomoći ovoj zemlji, rekao je za Dnevnik Nove TV novi ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak o počecima najavljivanih investicija koje bi trebale pokrenuti hrvatsko gospodarstvo. 

Na pitanje može li procijeniti koliko bi se radnih mjesta moglo otvoriti pokretanjem investicija, Vrdoljak je rekao kako se ''ne želi razbacivati tisućama radnih mjesta'', ali da vjeruje da će u narednim godinama biti ljudi koji će naći svoju sreću. Kazao je i kako projekt LNG nije doveden u pitanje te da će na njemu sudjelovati nekoliko resora. 

- Naravno Čačić me upoznao sa situacijom nakon Katara i projekt ide dalje - rekao je.

Istaknuo je kako će sigurno pozivati na odgovornost čelnike javnih tvrtki koji ne budu ispunjavali svoje planove, no nije odredio koje im je 'prolazno vrijeme'.

Na pitanje hoće li se kandidirati za predsjednika HNS-a, Vrdoljak je kazao kako se trenutačno dobro osjeća kao potpredsjednik stranke te dodao kako misli da 'nije vrijeme da se definiraju osobne ambicije'. 


Idi na 24sata

Komentari 45

  • user_21162 20.11.2012.

    Jel' ti to Čačić telefonir'o?

  • zdepar 20.11.2012.

    teško onom koga slijepci vode

  • Drazen Sulimanec 20.11.2012.

    Kapital je kao ptičica, na prvi šum nestane iz vidokruga

Komentiraj...
Vidi sve komentare