To je to što me zanima!

Investitoru zbog urušenog balkona prijeti 10 godina

Investitor Andrija Rašić, koji je prije pet godina sagradio zgradu u Miškininoj ulici 7, napokon će pred sud. Za urušavanje može dobiti 10 godina
Vidi originalni članak

Investitor Andrija Rašić, koji je prije pet godina sagradio zgradu u zagrebačkoj Miškininoj ulici 7, napokon će pred sud. Za urušavanje balkona mogao bi dobiti minimalno godinu, a maksimalno deset godina zatvora, piše Večernji list. Podsjetimo, balkon se urušio prije više od mjesec dana. Na njemu su bili Milica Kuzmanović (39), njezin sin Tin (10) i dvije prijateljice. Srećom, nitko nije teže ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crnilabud 16.10.2009.

    terassa ni na nebu ni na zemlji,biće daje bio crni mrak kadsu kupovali ili velika gužva,eh jadna raja!!!

  • kulenica 16.10.2009.

    samo

  • marin.0202 16.10.2009.

    Cjene nekretnina su skupe investitoristede na svkoj vreci cementa i kili zeljeza.Danak placaju kupci realna cjena za Rep.Hrvtsku po metru kvadranome bi bila 1/3 prosjecne mjesecne place pa nagore . Ali da se ispune svjetski standardi p da investitor i Banka Koja kreditira daju garanciju o kvalitei najmanje 30 godian an ne tako groblja se prodaju za zlato. Te da se konacno pdijele gradovi i regije po zonama te da se zna jkolika je max cjena u zino stime da mora ispunjavati sve tehnicke i ekoloske smjernice 21 stoljeca. E ako se to ispuni onda nabijajte cjenu ali investitori i prodavaci znaju da to nije moguce pa vec ce netko uletjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare