To je to što me zanima!

Inženjer koji je pao sa 17. kata prije dva mjeseca je dobio sina

BEOGRAD: Dva radnika pala sa 17. kata nebodera u izgradnji kada je puknula daska na kojoj su stajali. Riječ je o visini od 60 metara
Vidi originalni članak

U tragičnoj nesreći na beogradskom gradilištu u petak ujutro poginuli su geodetski tehničar Aca Šimunov (41) i mladi inženjer Stefan Dabetić (26). Njih dvojica su pala sa 17. kata nebodera u izgradnji kada je puknula daska na kojoj su stajali. Stefan je nedavno postao otac, imao je kod kuće bebu staru dva mjeseca i zaručnicu. 

POGINULA DVA RADNIKA Užas na gradilištu u Beogradu: Voditelj i geodet pali s 22. kata

- Moj Stefan je imao pravo na sreću. I bio je sretan sa svojom malom obitelji, zaručnicom i dvomjesečnim sinčićem Dušanom - priča otac Milan u suzama. 

Od kada se rodio, Stefan je bio veliki borac, tijekom školovanja morao je raditi kako bi pomogao obitelji, a svi su bili presretni kad je završio Građevinski fakultet i dobio posao u struci. Dugo je bio u vezi sa svojom djevojkom Bojanom i već su se htjeli vjenčati, ali nisu imali novaca.

Da tragedija bude veća, prije 18 godina umro je Stefanov brat Novica koji je imao samo dvije godine. S vremenom ih je napustila i majka koja je otišla živjeti u Crnu Goru. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • copyright 16.09.2018.

    Tužno. Tragedija. Ako išta znači - moja duboka sućut. Ali, novinar koji ovo piše, vjerojatno je imao 1 iz hrvatskog, u osnovnoj školi. Naime, naslov glasi: "Inženjer koji je pao sa 17. kata prije dva mjeseca je dobio sina". E, sad.... pošto nema zareza gdje treba biti, čitajući naslov ne zna se dali je "inženjer pao sa 17. kata prije dva mjeseca..., a sad je dobio sina"..., ili je "inženjer pao sa 17. kata..., a prije dva mjeseca je dobio sina" (što je točna verzija, vidljivo iz članka). Novinaru, nauči se upotrebljavati interpunkcijske znakove!

  • SaraLee 16.09.2018.

    Kako neke obitelji dozive tuzan kraj i kako to sve prezive!

  • mican 16.09.2018.

    pinjokin_1, ti očito komentiraš na krivom forumu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare