To je to što me zanima!

Ipak neće za gradonačelnicu: Mostovka u utrci za županicu

Ivani Ninčević Lesandrić prvotno je bila namijenjena kandidatura za splitsku gradonačelnicu, a u Mostu su se predomislili na pritisak svojih zastupnika iz Dalmacije
Vidi originalni članak

Ivana Ninčević Lesandrić bit će kandidatkinja Mosta za splitsko-dalmatinsku županicu na lokalnim izborima u svibnju, potvrđeno je iz Mosta za Večernji list.

Mlada solinska poduzetnica trenutno je u saborskim klupama, a za zastupnicu je izabrana u 10. izbornoj jedinici na nedavnim izvanrednim parlamentarnim izborima.

Prvotno joj je bila namijenjena kandidatura za splitsku gradonačelnicu, a u Mostu su se predomislili na pritisak svojih zastupnika iz Dalmacije, koji smatraju da je splitsko-dalmatinska županija nepravedno zanemarena te da zaslužuje jakog kandidata.

 Uvjereni su da Ninčević Lesandrić svojim iskustvom u privlačenju europskih fondova kroz Poduzetnički centar Solin županiji može dati novi razvojni zamah.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bajica1009 29.11.2016.

    Dovoljno je da je vidiš i odmah je poželiš ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,na zna se.

  • miky* m 29.11.2016.

    Zanimljiv sako.

  • _Maro_ 29.11.2016.

    A da se mostovka u saboru za promjenu bori za prava i sigurnost žena u Hrvatskoj??Jučer je u Splitu je došlo do pucnjave u kojoj je teško ranjena 22-godišnjakinja. Djevojka je podlegla teškoj ozljedi.Još jedna ubijena žena,a one se bore za svoje fotelje?!Ne nisu mostovci foteljaši..

Komentiraj...
Vidi sve komentare