To je to što me zanima!

iPhone u prodaji od 7. 11. samo u T-Mobile centrima

T-Mobile je objavio kako će cijene i tarifni paketi za najpopularniji mobitel na svijetu biti poznate idući tjedan. Može ga se rezervirati na internetu
Vidi originalni članak

T-Mobile Hrvatska u utorak je u zagrebačkom Muzeju Mimara najavio dolazak najpopularnijeg mobitela na svijetu. Appleov iPhone3G u prodaji će biti od petka, 7. studenoga. Taj dan će se prodavati u 4 najveća centra u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, a dan kasnije će se moći kupiti u 55 T-centara u Hrvatskoj. Šturi u informacijama rekli su da će za iPhone ponuditi tri posebna tarifna paketa, a moći će ga kupiti i postojeći pretplatnici te korisnici koji žele samo uređaj. Više informacija o paketima bit će poznato sljedeći tjedan. U T-Mobileu očekuju gužvu prvog dana prodaje, ali ne i velike redove kakvi su bili u Japanu ili u SAD-u. Kako bi bili sigurni da će dobiti svoj telefon, korisnicima su poručili da se registriraju na internetu ili u T-Centrima.
Poznati Fashion Guru, Boris Banović, koji je također bio na predstavljanju telefona, rekao je da će telefon htjeti imati svatko tko drži do sebe i da će pobuditi veliko zanimanje kod korisnika, kojima će služiti za pokazivanje.
Predsjednik Uprave T-HT-a, Ivica Mudrinić, rekao je da je pravi fanatik za iPhoneom koji ima nekoliko mjeseci i da više ni ne nosi laptop na putovanja. Dodao je da ne misli da je ovaj uređaj za sve i da neće eliminirati sve druge mobitle, ali ga sve napredne funkcije stavljaju na prvo mjesto u ponudi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • HellbAni_1 29.10.2008.

    ovo nije po ni cemu poseban mobitel... moze se narucit tri puta bolji preko ebaya za cca 200 eura

  • rossifumi 29.10.2008.

    UNFEIGNED MA KAKVA ZAŠTITNA FOLIJA,TO SAM SKINIO ODMA PRVI DAN.NIJE TO DO NIKAKVE FOLIJE.TO IM JE NEDOSTATAK I NA VEĆINI IPHONA SE POJAVLJUJU MJEHURIĆI.SVE RADI ALI NIJE ZA OKO LIJEPO VIDJETI.JEBOTE KOLIKO IMAM NEGATIVNIH GLASOVA.AJD DAT ĆU SI SAM JOŠ JEDAN NEGATIVNI

  • unfeigned 28.10.2008.

    @rossifumi, sto se tice mjehurica, probaj skinut onu zastitnu foliju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare