To je to što me zanima!

Iranska televizija objavila video vježbi u Hormuškom tjesnacu

Iran je u ponedjeljak ispitao tri krstareće rakete, dvije srednjeg i jednu kratkog dometa. Radilo se o zadnjem danu vojnih manevara oko Hormuškog tjesnaca
Vidi originalni članak

Jedan ruski obrambeni dužnosnik reagirao je nakon što je Iran u ponedjeljak objavio da su uspješno lansirali dva projektila dalekog dometa i jedan kraćeg dometa. Glasnogovornik ruskog Ministarstva obrane Vadim Koval  tvrdi da Iran ne posjeduje dalekodometne projektile. 

Dodaje kako dva od tri projektila imaju maksimalan domet od 200 kilometara, što se inače smatra oružjem kratkog dometa, iako su iranski mediji projektile opisali kao "dalekodometne". Treći, protubrodski projektil Nasr, ima domet kraći od 35 kilometara.

Inače, iranska televizija je danas objavila snimke vojnih vježbi na kojima se vidi ispaljivanje raketa. Pogledajte video i procijenite sami o kakvom oružju se radi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nistfiftyfifty 03.01.2012.

    @janisamti hahaha 100% si u pravu ono za karneval kada onaj snajperod ahmedenischada pogleda u kriz i povikne u boj !! Mrzim amere ali sto je je - imaju oruzja koje jos nisu ni upotrijebili u ratovima i nedaj boze da bude veci svijetski rat vidjet cemo letjelice za koje smo mislili da su svemirski a ono ameri unutra ^^

  • Sicma 03.01.2012.

    Ako priznaju da nemaju atomsku, nema ih ni na mapi!! :D

  • stočar 03.01.2012.

    Još jedni koji se kueče

Komentiraj...
Vidi sve komentare