To je to što me zanima!

Iranski predsjednik: Bin Laden je u Washingtonu

Mahmud Ahmadinedžad kaže da je čuo da je bin Laden u SAD-u i vjeruje da je to istina jer je bin Laden nekada bio partner Georga Busha
Vidi originalni članak

Mahmud Ahmadinedžad odbacio je navode medija da Osama bin Laden živi u njegovoj zemlji u Teheranu kako to zadnjih dana pišu mediji. Rekao je za američki ABC da je vjerojatnije da se najtraženiji terorist na svijetu skriva u glavnom gradu SAD-a. Iranski predsjednik kaže da je čuo tu informaciju i vjeruje da je istinita jer je, kaže, bin Laden nekada bio partner Georga Busha.
- To znate. Skupa su vodili naftne poslove - rekao je i osudio napad SAD na Afganistan u potrazi za bin Ladenom. Kaže da bi SAD prvo trebale otkriti gdje je bin Laden, a tek onda napasti.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • plavuša13 05.05.2010.

    Mislim da nije puno ni pogrijesio!!!

  • dari 05.05.2010.

    Bin Laden se skriva u Washingtonu? da. kao kapetan Dragan, koji se vjerojatno skriva u Zagrebu.

  • seka58 05.05.2010.

    Nebi me čudilo da je to istina,jer se zna da je Bin Laden veliki prijatelj obitelji Buš,a i mnogih drugih bogatih obitelji koji bez njegove pomoći nebi bili toliko bogati.Amerika ga je i školovala ,sasvim je jasno da njegovo ime služi samo za to da Amerika plaši svoje građane i ima odriješene ruke kao protiv terorizma,ali sve se svodi na na to da se zauzmu zemlje bogate naftom poput Iraka.Čudi me tolika neobavještenost ljudi koji bez veze komentiraju nešto što je sasvim moguće.Slijedeći na redu za osvajanje je Iran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare