To je to što me zanima!

Iranski predsjednik: 'Trump pomaže teroristima u Siriji!'

Iranski predsjednik Hasan Rohani optužio je u subotu američkog kolegu Donalda Trumpa da pomaže "terorističkim" skupinama u Siriji, u govoru emitiranom na državnoj televiziji.
Vidi originalni članak

- Gospodin koji je preuzeo vlast u SAD-u navodno se želio boriti protiv terorizma ali danas su sve terorističke skupine u Siriji slavile nakon američkog napada, kazao je Rohani ne imenujući izravno predsjednika Trumpa.

SAD je u petak napao bazu sirijske vojske kao odgovor na kemijski napad u utorak na pobunjenički lokalitet Kan Šejkun.

- Ako ste govorili istinu, zašto je vaša prva akcija pomaganje teroristima? Zašto napasti sirijsku vojsku koja je u ratu protiv terorista?, dodao je Rohani.

Iran koji financijski i vojno podržava režim sirijskog predsjednika Bašara al-Asada već je u petak osudio američki napad na zračnu bazu Al-Šaajrat.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • purgerica prva 08.04.2017.

    http://www.informationclearinghouse.info/46814.htm

  • purgerica prva 08.04.2017.

    Da je Assad naredio da se baci kemijski otrov onda bi tamo bilo na desetke tisuća mrtvih civila. Više je nego očito da je sve predstava za javnost, a prava istina o događajima u Siriji ionako nije nama namijenjena. Velike sile igraju "partiju šaha", a mediji zdušno sudjeluju kreirajući javno mnijenje po svojoj volji (ili volji naručioca). Iza svega se ne krije interes Sirijaca, već interes američkih kompanija kojima Assad brani pristup (sve zbog "crnog" zlata).

  • efteling 08.04.2017.

    Trump je obicna prevara...navijao sam za njegov program od koga ne vidiom nista...Je li on Hrvatr?

Komentiraj...
Vidi sve komentare