To je to što me zanima!

'ISIL bi u Europi mogao izvesti napad poput onoga 11. rujna'

Ahmed Gadafi al-Dam je ponovio da bi u idućih godinu dana najmanje pola milijuna imigranata iz Libije moglo doći do Europe. Među njima bi mogli biti i teroristi
Vidi originalni članak

ISIL bi u naredne dvije godine mogao izvesti teroristički napad poput onog u New Yorku, 9/11, tvrdi nećak pokojnog libijskog diktatora Moamera Gadafija i bivši obavještajac, Ahmed Gadafi al-Dam, piše Daily Mail. Gadafi al-Dam danas živi u egzilu u Kairu.

Ponovio je i da bi u idućih godinu dana najmanje pola milijuna imigranata iz Libije moglo doći do Europe.  Strahuje se da bi među njima mogli biti i teroristi. 

- Na svakih tisuću imigranata bit će 10 do 50 terorista. Za godinu, dvije, imat ćete još jedan 11. rujna - rekao je Gadafi al-Dam.

Tvrdi da islamističke grupe imigrante dovode u svoje kampove i obučavaju ih za vojnike.

- Daju im novac, govore im o Alahu na nebesima i obećavaju da će ih tamo čekati djevice', kaže Gadafi al-Dam.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • pčela 03.03.2015.

    Zatucani neki ljudi.Pa nema toliko djevica koliko su im ovi obečali.

  • El Tractor 03.03.2015.

    Da je to tako nebi ovo bilo po medijima, pa tko još otkriva svoju strategiju.

  • Duro 03.03.2015.

    Dok su zivjeli oni kako ih zapad naziva diktatori u tim je zemljama vladalo bogatstvo, svega je bilo u izobilju, nitko gladan, nafte, zlata, manufakture....a onda dosla "demokracija" pa sad nemaju struje, vode, kruha gladni, sve poruseno, samo rat i palez.....Cia je dobro znala kude ce milijuni izbjeglica i kome ce to nastetiti. Razbiti EU i Rusiju pod svaku cijenu. Nametnuti revoluciju i demokraciju u svakom sistemu koji im nije po volji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare