To je to što me zanima!

ISIL i djecu trenira za borbu: Dječak s pištoljem trči ulicama

Šokantan video objavili su aktivisti organizacije "Raqqu uništavaju u tišini". Na video se vide dva dječaka, a jedan s pištoljem u ruci trči po ulicama grada u Siriji
Vidi originalni članak

Aktivisti grupe "Raqqu uništavaju u tišini ", objavili su na YouTubeu video u kojem, tvrde, se vidi kako militanti ISIL-a treniraju dječake za borbu. Na snimci se vidi plavokosi dječak koji ima oko pet godina kako ulicama grada u Siriji trči sa zračnim pištoljem u ruci.

Charlie Winter , glasnogovornica fundacije u Londonu koja se bori protiv ekstremizma, kaže kako je ova snimka upozorenje da će nasljeđe ISIL-a dugo postojati i nakon što ISIL bude pobijeđen. Video počinje rečenicom kako je to božja volja, a na snimci se vidi još jedan dječak te se pretpostavlja da militanti ISIL-a stoje sa strane i gledaju.

Fotografije koje su objavljene prošli tjedan pokazuju kako militanti ISIL-a treniraju djecu u vojnim kampovima, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • cybercro 08.11.2014.

    A bolje da se mali vani igra nego da sjedi pred kompijutorom :D

  • user_40922 07.11.2014.

    Isil ne postoji !

  • nikluk20 07.11.2014.

    u drugom svjetskom ratu stanovništvo je pri bombardiranju bilo proglašavano kolateralnom žrtvom rata.....sravnite raqqu sa zemljom tj pijeskom i završite tu priču jednom zauvijek....

Komentiraj...
Vidi sve komentare