To je to što me zanima!

ISIL odgovorio: 'Nije gotovo, osvetit ćemo se za ovaj napad'

SAD je sa saveznicima u utorak bombardirao Siriju iz zraka i s mora. Ubili su desetke militanata ISIL-a, a u odvojenoj akciji i 50-ak članova al-Qaede te osam civila
Vidi originalni članak

SAD je sa saveznicima jutros bombardirao Siriju iz zraka i s mora. Ubili su desetke militanata ISIL-a, a u odvojenoj akciji i 50-ak članova al-Qaede te osam civila od čega troje djeceIspunjenje je to prijetnje američkog predsjednika koji se nedavno zakleo da će se boriti protiv ISIL-a. 

Svega nekoliko sati nakon napada vođe islamističke države su mu odgovorili najavivši osvetu.

ISIL za napad krivi vladajuću saudijsku obitelj

- Odgovorit ćemo na ove napade, kazao je za Reuters jedan od islamističkim boraca dodavši da krive 'sinove Salula', što je pogrdni naziv za vladajuću saudijsku obitelj, jer su dopustili bombardiranje. 

Sirijska vlada kazala je da je znala za napade jer ih je ministar vanjskih poslova SAD-a o tome obavijestio nekoliko sati prije početka bombardiranja. Dodali su da su spremni na suradnju u borbi protiv terorizma.

Strani mediji javljaju da bi se uskoro naciji trebao obratiti i predsjednik Barack Obama. 

Idi na 24sata

Komentari 270

  • Pametna ovca 24.09.2014.

    Odgovorio bi prije,ali su me tek sad odblokirali.

  • Galeb i ja 24.09.2014.

    Blesavijih skupina od ovih nisam vidio.Idu se boriti protiv cijeloga svijeta za nikog i nista,samo zato jer je jednoj supljoj glavi pala glupost, o islamskoj drzavi,na pamet.

  • igy pop 24.09.2014.

    eee da naoruzavali ih a ovi iskoristili,, mislim da ce biti tesko ali jedino neke jace granate i pratece rakete mogu da naprave neko cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare