To je to što me zanima!

Iskaz dala i vlasnica stana u kojem je ubijena starica

SPLIT: Šogorica ubijene Ane Vuković poručila je okupljenim novinarima kako im želi da se i njima dogodi slična obiteljska tragedija zbog širenja laži
Vidi originalni članak

Pred istražnim sucem Županijskog suda u Splitu, Stankom Grbavcem iskaz je dala Anđa Vuković, vlasnica stana u kojoj je 26. siječnja ubijena supruga njezinog brata Ana Vuković (74). Starica je ustrijeljena s dva metka u stanu u Vinkovačkoj ulici, kojeg održavala i provjetravala za svoju šogoricu koja živi u Francuskoj. Za ubojstvo je osumnjičen Anin sin Damir Vuković koji je u pritvoru na splitskim Bilicama. Anđa je na sud stigla u pratnji policijskog inspektora Ivice Buzova koji vodi slučaj. Buzov je novinare nazvao lešinarima, a Anđa je poručila:
- Želim da se vama svima da se dogodi što se dogodilo mojoj obitelji, vama i vašim majkama. Sve ove laži koje vi pišete!
Damirovi branitelji nisu željeli novinarima ništa reći o slučaju kako ne bi ugrozili još aktivnu istragu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • golubica1 12.02.2010.

    ....iskaz dala A.V. vlasnica stana u kojoj je ubijena SUPRUGA NJEZINOG MUŽA..da li itko razumije ovu rečenicu?

  • otarnik 12.02.2010.

    Po ure nakon tragedije dolazim svjesti kad mi netko gura mikrofon u usta Nisam dao izjavu pa je u novine izašle izjave susida rodbine znani i neznani.Niko nije ni bio ni vidio događaj a ja nakon par dana čitam u novine cili događaj.Jedino sam ja bio ogađen jer nisam htio iznijet u javnost svoje probleme.Nisam nasilnik ali da je to bilo kakvom čoviku uzeo bi stvar u svoje ruke .Ja nebi tija u foje ni za lipo ni za ružno.

  • Samo_Ja_08 12.02.2010.

    Dobro im je i rekla..

Komentiraj...
Vidi sve komentare