To je to što me zanima!

Iskočio iz magle: Još jedan vojnik pobjegao iz S. Koreje

Ovo je četvrti sjevernokorejski vojnik koji je ove godine prebjegao, te drugi u posljednjih mjesec dana. Posljednjeg koji je pobjegao na Jug pretrčavši demilitariziranu zonu
Vidi originalni članak

Južnokorejski vojnici ispalili su 20-tak hitaca upozorenja prema sjevernokorejskim postrojbama koje su prišle granici demilitarizirane zone (DMZ)  u potrazi za vojnikom koji je prebjegao na Jug.

Sjevernokorejski vojnik prošao je demilitariziranu zonu (DMZ), te iskočio iz guste magle na kontrolnoj točki, objavila je južnokorejska vojska.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Naša vojska se pobrinula za njegovu sigurnost, a agencije će provesti ispitivanje kako bi saznale pozadinu i motive njegova bijega - kazao je glasnogovornik Južnokorejskog zajedničkog stožera Roh Jae-cheon. Korejska tv postaja KBS je objavila kako se incident dogodio u pokrajini Gangwon,.

Ovo je četvrti sjevernokorejski vojnik koji je ove godine prebjegao, te drugi u posljednjih mjesec dana. Posljednjeg koji je pobjegao na Jug pretrčavši demilitariziranu zonu, sjevernokorejski vojnici ranili su sa čak pet metaka. Međutim, operiran je i život mu nije u opasnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon posljednjeg bijega, Sjeverna Koreja je počela ojačavati granicu u području demilitarizirane zone pa je tako jedan dužnosnik objavio fotografiju na kojoj se vidi kako Sjevernokoreanci kopaju rov.
 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ddd1234 22.12.2017.

    Što ste očekivali, da će uz prebjega trčati i novinar CNNa i uzimati intervju?

  • Art Vandeley 21.12.2017.

    bježe sve više tih gladuša jer i oni vide da sjevernokorejski komunizam ide pravo u propast, jedna od najvećih zločinačkih obitelji Kim umorila je dva milijuna ljudi glađu, ubijanjem i zatvaranjem u logore, približava se kraj podle komunističke mafije koja vlada S. Korejom točno 70 godina, Trump je dobio zadatak da zavrne vrat posljednjem komunističkom sistemu na svijetu, neće propasti Amerika i kapitalizam kako diktator Kim narodu pere mozak, propast će upravo Kim i njegova zločinačka kasta, na Trumpu je čast i obaveza da uništi posljednje gnijezdo komunizma i donese slobodu sjevernokorejskom narodu

  • 21.12.2017.

    Mozda to rade u dogovoru sa vlastima, tj dolaze nesto ispipati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare