To je to što me zanima!

Iskočio iz šikare i silovao curu: Vidjet ćeš što će ti se dogoditi

Antonio K. lani je u lipnju usred dana napao studenticu dok je hodala prema kući između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Zgrabio ju je za struk, bacio na tlo i silovao u grmlju
Vidi originalni članak

Antonio K. (37) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Presudu je mirno saslušao te je nakon toga vraćen u istražni zatvor u kojemu je od lipnja 2018. godine. 

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju. Otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio.

Podsjećamo, Antonio K. je lani 27. lipnja u 16.10 sati iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Riječ je o prečacu koji vodi od okretišta tramvaja u Prečkom prema trgovačkom centra City One West pa se njime prolaznici često koriste, a lani je tamo svuda uokolo bila trava viša od 1,5 metara. 

Zgrabio je ženu rukama oko struka. Prestravljena žrtva uspjela se nakratko otrgnuti, no predator ju je uspio zgrabiti i baciti u grmlje. Potom je uzeo njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova.

- Vidjet ćeš što će ti se dogoditi - rekao joj je manijak. Nakon toga ju je brutalno silovao.

Zagrebačka policija uhitila ge je nakon par dana i od tada je u Remetincu. Do sada je dva puta bio osuđivan zbog teških krađa. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • DobraVibra 02.04.2019.

    Baš sam pričao prije par mjeseci kako je to mjesto stvoreno za silovanje, sad citam i ne vjerujem, tuzno..

  • zebra 27 02.04.2019.

    Ma divota je živit u ovoj našoj državi s ovakvim pravosuđem, štiti se ubojice, nasilnike, silovatelje, kriminalce, lopove.. Pa baš nam vlast i sud ove države dalju lijepu poruku.. Ubij, siluj, premlati, prebij nekog, kradi malo do 2000 kn u trgovini jer za to se uopće ne odgovara kazneno ili kradi puno, više od miljuna.. Ako ne bježi iz ove države što prije i dalje to bolje, jer ako i uspijevaš nekako preživiljavat sa plaćom i primanjima, još se moraš brinut da te netko ne iz čista mira zaskoči, ubije, premlati, siluje, pregazi autom..

  • AnonymAnus 02.04.2019.

    Inače su silovatelji stabilne osobe sa sretnim uspomenama na djetinjstvo tako da su ovom siromaku morali ubrojiti olakotne okolnosti u određivanju visine kazne

Komentiraj...
Vidi sve komentare