Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskočio iz šikare i silovao curu: Vidjet ćeš što će ti se dogoditi

Antonio K. lani je u lipnju usred dana napao studenticu dok je hodala prema kući između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Zgrabio ju je za struk, bacio na tlo i silovao u grmlju

69 komentara

Antonio K. (37) nepravomoćno je na Županijskom sudu u Zagrebu osuđen na pet i pol godina zatvora zbog silovanje studentice. Presudu je mirno saslušao te je nakon toga vraćen u istražni zatvor u kojemu je od lipnja 2018. godine. 

Obrazlažući presudu sutkinja je kao olakotnu okolnost kod odmjeravanja kazne navela njegovo odrastanje u nepovoljnom obiteljskom okruženju. Otegotnim je cijenila težinu kaznenog djela i okolnosti u kojima ga je počinio.

Podsjećamo, Antonio K. je lani 27. lipnja u 16.10 sati iskočio iz šikare na poljskom putu između zagrebačkih naselja Prečko i Savske Opatovine. Riječ je o prečacu koji vodi od okretišta tramvaja u Prečkom prema trgovačkom centra City One West pa se njime prolaznici često koriste, a lani je tamo svuda uokolo bila trava viša od 1,5 metara. 

Zgrabio je ženu rukama oko struka. Prestravljena žrtva uspjela se nakratko otrgnuti, no predator ju je uspio zgrabiti i baciti u grmlje. Potom je uzeo njezinu osobnu iskaznicu i rekao joj da sad zna gdje stanuje te joj zaprijetio da ne smije ni zucnuti jer je gotova.

- Vidjet ćeš što će ti se dogoditi - rekao joj je manijak. Nakon toga ju je brutalno silovao.

Zagrebačka policija uhitila ge je nakon par dana i od tada je u Remetincu. Do sada je dva puta bio osuđivan zbog teških krađa. 

Možda vas zanima i ovo:
Message