To je to što me zanima!

'Milanović je iskompleksiran kao i mnogi hrvatski političari'

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik opisao je Zorana Milanovića kao iskompleksiranog čovjeka i političara i dodao kako će izgubiti izbore
Vidi originalni članak

U komentiranje izjava predsjednika SDP-a Hrvatske Zorana Milanovića o BiH i Srbiji s ovotjednog sastanka s braniteljima, u petak se uključio i Milorad Dodik, aktualni predsjednik Republike Srpske koji je bivšeg hrvatskog premijera opisao kao "iskompleksiranog" a njegove ocjene uzeo kao dokaz da u Hrvatskoj o Srbima isto misle i na ljevici i na desnici.

"Milanović je po više osnova iskompleksiran političar i čovjek", izjavio je Dodik za entitetsku agenciju Srnu.

Kao argument za to naveo je Milanovićevo ime koje Dodiku "neodoljivo miriše na srpsko". Dodaje pri tom kako Milanović gubi izbore, a ne shvaća zašto te kako "pola dana živi kao partizan, a pola kao ustaša,".

"Kao većina političara s hrvatske scene vuče višestoljetni kompleks od Srba. Ta vrsta shizofrenije u političkom djelovanju eskalira u jednoj ovako jadnoj salvi uvreda, koje su samo izraz Milanovićeve svekolike nemoći", izjavio je Dodik koji je na kraju poručio kako od svega koristi može biti jedino za Marka Perkovića Thompsona.

"U svemu može profitirati samo Thompson. Sada može očekivati poziv da gostuje i na predizbornim skupovima hrvatske antifašističke ljevice", kazao je Dodik.
 

Idi na 24sata

Komentari 411

  • konavodez 28.08.2016.

    U stvari mi svi Hrvati imamo kompleks od vas Srba kako i ne bi kad ste tako lijepi močni ,živite u prekrasnoj državi ,bogatoj ,s kristalnim morem i otocima ,prepunoj turista ...blago vama.

  • bon2 27.08.2016.

    Mozes mu popusti , ako ti dozvoli , konacno istina u lice , ISTINA BOLI ,

  • histria0@yahoo.com 27.08.2016.

    Oho, javila se prava glavata četničina iz bosanske krajine. Milanović je takav kakav je, pljune pa liže i kako vjetar puše, samo da se dograbi fotelje, oko sebe sve progoni a kada mu treba progonjene zove. A ti najglavatiji krajišniku - kakav si ti? Naravno da si 100 puta gori od njega. Ti si bre predsednik bosanske krajine i malo ti je nego hoćeš bosansku krajinu da pripojiš Srbiji. To će se desiti kad ti ćaći pod repom vrba naraste. Ti si veoma iskompleksiran, uništavaš svoj narod, vodiš ga u provaliju, kradeš svoj narod, kupuješ vile u Srbiji, Sipa ti je za petama, nećeš laprdat još dugo. Plaća ti je 2000 eura a rata ti je 5000 eura, objasni narodu koji trpi i pati, sa jadnim plaćama kako to i šta ti uopće jedeš i kako preživiš. Bitno je da narod što više pokradeš dok si predsednik krvničke republike jer kraj i sam slutiš. A što se tiče "odcepljenja" bosanske krajine i pripojenja Srbiji - pokušaj, četnici su pobili 300000 djece, staraca i baba a sada bi bilo više mrtvih ali na drugoj strani. Još je netko nešto pokušao paaa.............o tome drugi put. Ako Srbi ne mogu izabrati nekoga normalnoga političara nego uvijek neke glavate spodobe - Slobo, Vučić,Nikolić Karadžić, Adžić, Martić, Babić, Plavšićka,Krajišnik. DODIK. Možete ići na mis glavonja i uvijek će te pobjeđivat!!!!!!! Pozdravi Dačića i reci mu da svi u mom kvartu "menjaju! ime u ANTE.

Komentiraj...
Vidi sve komentare