To je to što me zanima!

Iskopali mrtvaca i dokazali da je ubio ženu prije 30 g.

David Lace sa 17 godina je silovao, zadavio i opljačkao Teresu De Simone. Priznao je zločin, no policija je već uhitila nekoga. Ubio se s 26 g.
Vidi originalni članak

Britanska policija prošlog je mjeseca ekshumirala tijelo Davida Lacea te pomoću DNK utvrdila da je prije 30 godina ubio Teresu De Simone (22). Policija je istragu ponovno otvorila jer su DNK analizom utvrdili da Sean Hodgson (58) koji je zbog ubojstva djevojke odslužio 27 godina, zapravo nije njen ubojica. Lacea zapravo policija nije ni istraživala u vrijeme ubojstva, a on je 1983. godine, 18 mjeseci nakon što su osudili Hodgsona, priznao zločin, no nitko ga nije slušao.
Polugolo Teresino tijelo našli su u prosincu 1979. godine u autu parkiranom nedaleko jednog puba u Southamptonu. Silovana je, zadavljena i opljačkana. Lace je tada imao 17 godina. Sa 26 godina se ubio.
Hodgson je priznao ubojstvo, no kasnije je promijenio iskaz, a njegov odvjetnički tim je tvrdio da je patološki lažljivac. Pustili su ga na slobodu u ožujku.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • real 17.09.2009.

    Nesposobna Policija..da su uhvatili pravog ubojicu ne bi se ni samoubio...ovako mimao je griznju savjesti

  • Sofi 17.09.2009.

    Ovaj patološki lažljivac je nevin proveo 27 god u zatvoru. A naši patološki lažljivci uživaju sve blagodati vrha hrvatske politike. I još ih svaki dan moramo gledati na TV.

  • marcelina 17.09.2009.

    silovao je sa 17 god??????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare