To je to što me zanima!

Islamisti prijete napadima na Olimpijadu u Pekingu

Videosnimka počinje paljenjem zastave OI-a i eksplozijama sportskih objekata u Pekingu. Tvrde da su odgovorni za nekoliko napada u Kini
Vidi originalni članak

Turkmenistanska islamistička stranka objavila je novi video, dan prije početka Olimpijskih igara, u kojem tvrdi da će izvesti bombaške napade tijekom Igara. Video počinje paljenjem zastave OI-a i eksplozijama sportskih objekata u Pekingu. Skupina tvrdi i da je odgovorna za nekoliko napada u Kini tijekom proteklih nekoliko mjeseci. Muškarac na snimci, koji se predstavio kao zapovjednik Seyfullah, preuzima odgovornost za bombaške napade u Šangaju u svibnju i u gradu Kunmingu 21. srpnja, u kojima je poginulo petero ljudi. Preuzeo je odgovornost i za dizanje u zrak tvornice plastike u provinciji Guangdong, piše ABC.

PRIJETNJE BOMBOM NA AVIONU IZ JAPANA

Let 406 iz japanske Nagoye za kineski Chongging ubrzo nakon polijetanja vraćen je na pistu. Na mail adresu aviokompanije Air China stigla je poruka u kojoj anonimna osoba poručuje kako je u avionu bomba, te kako zrakoplov planiraju ranijeti nad stadionom na kojem će biti otvorenje Olimpijskih gara. Avion su pretražili policajci, no bombu nisu našli. Putnici čekaju posljednje provjere prije no što krenu na put za Kinu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Elio 07.08.2008.

    e da i još nekaj \"When many people suffer from a delusion, it is called religion\".

  • pachinko 07.08.2008.

    Očito nemaju nikoga poslati na natjecanje, pa se ovako misle \"dokazati\". Ajde jadnici, hvatajte se treninga, vježbanja i sporta, pa će Vas možda netko i početi cijeniti. U protivnom ostajete nesposobni, zaluđeni i neuki ubojice koje nitko na ovoj planeti ne poštuje.

  • Elio 07.08.2008.

    ah i to rade zbog svoje religije........kao i večina terorista

Komentiraj...
Vidi sve komentare