To je to što me zanima!

Išli su i po 10 kuna: Policija prodala bicikle u pet minuta

SL. BROD: Prijašnje vlasnike bicikla policija je prethodno pozvala na prepoznavanje, a nakon toga bicikli "bez vlasnika" idu na prodaju za samo par desetaka kuna
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu je u utorak upriličila prodaju 70-ak bicikala koji su prethodnih mjeseci bili stvarnim vlasnicima ukradeni, a potom odbačeni i napušteni pronađeni na raznim gradskim lokacijama.

Prijašnje vlasnike bicikla policija je prethodno pozvala na prepoznavanje, a nakon toga bicikli "bez vlasnika" idu na prodaju za samo par desetaka kuna.

Brođani su tako ovaj puta bicikle mogli kupiti za samo 10 do najviše 40 kuna po komadu. Interes je bio golem, akciji se odazvalo stotinu i više Brođana, pa je ponuđenih 70-ak bicikla doslovce "planulo" za nepunih pet minuta, neki su za tako male novce kupili i po dva, tri bicikla.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nizozemskivratar 19.12.2017.

    Jbt strasno na sta je slavonija spala...ove slike podsjecaju na ratno stanje

  • nick.kobalt 19.12.2017.

    sramota to prodavat uopce. vise bi dobili u staro zeljezo da su dali.

  • najiram 10 19.12.2017.

    sad mi je jsno ko krade bicikle...prijaviš krađu bicikla...a oni ti ako ga nađu odvezu i prodaju..protiv policije treba podnijeti kaznenu prijavu zbog otuđivanja tuđe imovine i preprodaje iste kakjo bi ostvarili materijalnu korist...strašno ćime nam, se policija bavi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare