To je to što me zanima!

Išli su krasti streljivo u vojnom poligonu, poginuli u eksploziji

Prema neslužbenim informacijama, nekoliko osoba je ušlo na poligon za ispitivanje vojnog bojevog streljiva i eksplozivnih sredstva. Dvoje ljudi je poginulo u eksploziji
Vidi originalni članak

Najmanje dvije osobe poginule su u eksploziji poligona tvrtke "Sloboda" koja je u nedjelju bila u selu Miokovci kod Čačka, javljaju mediji u Srbiji. 

Prema neslužbenim informacijama, nekoliko osoba je ušlo na poligon za ispitivanje vojnog bojevog streljiva i eksplozivnih sredstva, vjerojatno namjeravajući ukrasti streljivo ali je, iz zasad još neutvrđenih razloga, došlo do eksplozije u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije pobjegle s mjesta događaja. To je utvrđeno pregledom snimaka video-nadzora. Nesreća se dogodila popodne, a mrtva tijela nastradalih pronašli su radnici tek danas ujutro kada su došli na posao.

Tanjug javlja kako je radnik osiguranja, koji je u nedjelju bio u službi, registrirao eksploziju, provjerio teren i budući da nije bilo požara, izvijestio svoje nadređene u "Slobodi" da je na poligonu sve u redu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Prva Proleterska 16.12.2013.

    Pa njemu su rekli , da ćuva poligon od eventualnih požara nakon ispitivanja streliva. Pošto nije bilo ispitivanja streliva , mogao je i spavati . Samo kako ga detonacija nije probudila majku mu. Stradali su sigurno Šveđani , dok su tako svi ostali pobjegli !

  • babazaneti 16.12.2013.

    ovo tko je pisao može slobodno za monty pajtona da radi

  • Herzog(315178) 16.12.2013.

    Dečki su išli po mesing i otišli su na nebo . Imamo primjere kada su dečki krali bakar iz trafostanica pod naponom , dalekovoda i sličnih sustava s obojenim metalima kpji su na cijeni .

Komentiraj...
Vidi sve komentare