To je to što me zanima!

Ispalio mu metak u trbuh zbog svađe oko muzike

Svađa je počela u 4 ujutro narodnjačkom klubu Espace, gdje je Ravlić branio vlasniku da ugasi glazbu. U svađu i naguravanje uključio se Bočić
Vidi originalni članak

Istražni sudac u Splitu odredio je 30 dana pritvora Marinu Ravliću (32) iz Makarske koji je u suboru ujutro ispalio metak iz pištolja u Gorana Bočića (37) iz Drvenika na makarskom autobusnom kolodvoru. Sudac je odredio 30 dana i Pavlu Gašiju (27) iz Zagreba koji je sudjelovao u napadu. Svađa je počela u 4 ujutro narodnjačkom klubu Espace, gdje je Ravlić branio vlasniku da ugasi glazbu. U svađu i naguravanje uključio se i Goran Bočić. Dvojica napadača zatim su otišli po oružje i našli Bočića u kafiću Baltazar kraj autobusnog kolodvora. Ravlić je ispalio metak u trbuh Bočiću, dok je Gaši, prema izjava svjedoka, vikao: Ubij ga ili ću ga ja ubiti! U društvu ranjenog bio je D.M. iz BiH koji je Ravliću uspio otrgnuti pištolj. Bočić je operiran u KBC-u Split i izvan je životne opasnosti.  

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Fichomir 31.05.2009.

    Ne slušaj narodnjake - umrij prirodnom smrću!

  • tmr 31.05.2009.

    Izaci ce za manje od 10 dana. Zapamtite to jer znam sve o ovome. Ovo radi u serijama vise puta. I uvik izadje vani niti tjedan od dogadjaja.

  • AmStaffSb 31.05.2009.

    Treba zatvoriti te narodnjačke klubove

Komentiraj...
Vidi sve komentare